Webdesign Maastricht ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign & SEO uit Maastricht

Website optimaliseren

Webdesign Maastricht ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign & SEO uit Maastricht

Succesvoller online

Website optimaliseren

We beginnen altijd met een nulmeting zodat we het effect van eventuele wijzigingen kunnen meten.

Vervolgens analyseren we de resultaten en adviseren we u hoe we uw website zouden kunnen optimaliseren. Soms zijn dat hele simpele aanpassingen, die u wellicht zelf kunt doen. Soms is het beter om een nieuwe website te maken.

Heeft u een goede website en wilt u snel meer klanten? Probeer dan eens een Google Ads campagne!

Wilt u weten wat we aan uw website zouden kunnen verbeteren? Doe eerst eens onze gratis SEO scan of plan een vrijblijvend adviesgesprek.

Succesvol online

Graag meer online succes? Grote kans dat dat wel mogelijk is! Een korte samenvatting van de mogelijkheden die wij bieden.

Inzicht

Wilt u uw huidige website verbeteren? Begin dan altijd met inzicht in de huidige situatie!

Hoger in Google (SEO)

Hoe goed scoort uw website in Google? Graag hoger in Google? Als Google Partner adviseren wij u graag!

Google Ads (SEA)

Snel meer bezoekers? Een Google Ads campagne kan veel bezoekers en vaak ook veel omzet opleveren.

Meer conversie

Heeft u voldoende bezoekers maar doen de bezoekers niet wat u verwacht? Laat ons u helpen!

website optimaliseren

FAQ

Meest gestelde vragen over het optimaliseren van een website.

SEO staat voor zoekmachineoptimalisatie, oftewel in het engels Search Engine Optimization. Onder SEO verstaan wij alle activiteiten met als doel een hogere plek in de zoekmachine ranking.

Als u verzekerd wilt zijn van meer klanten, is adverteren op Google Ads een goede keuze. U kunt een Google Ads campagne precies afstemmen op de doelgroep. Zelfs per land, taal en regio is het mogelijk om afzonderlijke advertenties in te zetten via Google Ads. Het werkt simpel: we maken een advertentie voor zoektermen waarop u zichtbaar wilt zijn. Vertoningen kosten niets. Pas als de potentiële klant klikt op de advertentie, betaalt u de vooraf afgesproken prijs.

De prijs voor een klik varieert van € 0,01 tot € 10,00 per klik, afhankelijk van de zoekwoorden die u kiest. Hierbij kunt u zelf kiezen wat u maximaal per dag en per maand wilt uitgeven. De kosten per klik zijn afhankelijk van vraag en aanbod.

Om Google Partner te worden, moet je voldoen aan de volgende vereisten van Google: Prestaties, Uitgaven en Certificeringen. Oftewel we moeten laten zien dat we over relevante kennis beschikken en deze kennis ook daadwerkelijk in de praktijk toepassen. De vereisten voor Google Partners worden dagelijks gecheckt.