Webdesign

Webdesign

Voor het bouwen van een mooie, professionele maar vooral ook effectieve website bent u bij ons aan het juiste adres. Samen nemen we uw wensen door met als doel een website die bij uw bedrijf en uw budget past. Technisch gezien zijn er veel webdesign mogelijkheden en kun je een website heel duur maken. Vaak is dat helemaal niet nodig. Een mooie website met één of meerdere pagina’s, eventueel een contactformulier, pakkende tekst en een paar goede foto’s is vaak meer dan voldoende voor een bedrijf. Het is belangrijk dat je als bedrijf online gevonden wordt en dat je laat zien wie je bent, wat je doet en hoe de klant contact met je kan opnemen. In de basis bieden we 3 verschillende mogelijkheden:
.
★    One-page website
★    Complete website
★    Internationale website
.
Het maken van een goede website is voor ons zo vanzelfsprekend, maar wat doen we dan precies? Bekijk hier het hele proces van A tot Z

Een professionele website hoeft echt niet duur te zijn!

one page website

One-page website

voor slechts € 399

Alle informatie over uw bedrijf op één pagina! Perfect als online visitekaartje.
★     Mobiel vriendelijk
★     Intro met slider (max. 3 foto’s)
★     Korte uitleg over uw bedrijf
★     Contactgegevens
★     Contactformulier
★     Route / Google Maps

complete website

Complete website

voor slechts € 749

Op zoek naar een volledige website met meerdere pagina’s? Geen probleem!
★     Mobiel vriendelijk
★     5 pagina’s, blog, portfolio
★     Contactformulier
★     Persoonlijk contact
★     Google geoptimaliseerd
★     Optimalisatie content

043WEB | Webdesign | Analyse | SEO | Optimalisatie | Maastricht

Internationale website

voor slechts € 999

Internationale website:
★     2 talen (of meer)
★     Mobiel vriendelijk
★     10 pagina’s, blog, portfolio
★     Contactformulier
★     Menu met vlaggetjes
★     Internationale SEO
★     Tekstvertaling (optioneel)

Zelf uw website onderhouden? Doe het niet!

Beheer en onderhoud

Vaak krijgen we de vraag van onze klanten of het mogelijk is om zelf hun website te onderhouden. Natuurlijk is dat mogelijk maar wij adviseren om dit niet te doen. Schoenmaker blijf bij je leest. Het toevoegen van bijvoorbeeld een foto lijkt makkelijker dan het is. Foto’s moeten eerst geoptimaliseerd worden anders wordt uw website traag of mobiel onvriendelijk. Ook bij het installeren van updates kan veel mis gaan. Oftewel besteedt uw tijd aan uw specialiteit en laat ons uw website onderhouden. Wij doen niks anders! Zodoende houden we de kosten laag en doen we beide waar we goed in zijn. Win-win! Lees meer..

Domeinnaam en hosting

Ook uw domeinnaam en hosting regelen we voor u. De domeinnaam is de link (www.uwbedrijf.nl) die u wilt gebruiken voor uw website. Het is erg belangrijk om een goede domeinnaam te kiezen, dit bepaalt mede het aantal bezoekers op uw website. De hosting is de webruimte die u nodig heeft om de website op te slaan. Controleer of uw gewenste domeinnaam vrij is en voor slechts € 6 per maand wordt de domeinnaam en de hosting voor u geregeld. Een zakelijk e-mailadres zoals info@uwbedrijf.nl? Ook dit regelen we, indien gewenst, helemaal gratis!

Waarom zijn onze websites (wel) succesvol? Bekijk de succesformule!

Call Now Button
WhatsApp!