Zoeken

043WEB | Webdesign Maastricht | Analyse | SEO | Optimalisatie | Maastricht | Limburg

☆ PROCES | 043WEB

Het maken van een goede website is voor ons zo vanzelfsprekend, maar wat doen we dan precies? We hebben op deze pagina het hele proces beschreven van de registratie van de domeinnaam t/m de lancering en beheer van de website. Gedurende de realisatie kunt u aan de hand van deze procesbeschrijving ook snel zien waar we staan en wat we dus nog moeten doen. Hetgeen aan de linkerkant beschreven, doen wij. Alles aan de rechterkant verwachten we van u. Natuurlijk helpen wij u daarbij!

043WEB ⭐ Webdesign ⭐ Analyse ⭐ SEO ⭐ Optimalisatie ⭐ Maastricht

Domeinnaam selecteren

Heeft u al een domeinnaam voor uw website? Ja, dan hebben wij de verhuiscode/autorisatietoken nodig. Nog geen domeinnaam? Kijk dan op www.SIDN.nl of de gewenste domeinnaam nog vrij is.

043WEB ⭐ Webdesign ⭐ Analyse ⭐ SEO ⭐ Optimalisatie ⭐ Maastricht

Domeinnaam registreren

Wij leggen voor u de gewenste domeinnaam vast. Binnen enkele uren is de domeinnaam actief en kunnen we deze gaan gebruiken.

043WEB ⭐ Webdesign ⭐ Analyse ⭐ SEO ⭐ Optimalisatie ⭐ Maastricht

Hosting inrichten

De hosting is de plek waar uw website en e-mail worden opgeslagen. Deze opslagruimte is bij ons onbeperkt, geen limieten dus.

043WEB ⭐ Webdesign ⭐ Analyse ⭐ SEO ⭐ Optimalisatie ⭐ Maastricht ⭐ webdesign

e-mailadres(sen) aanleveren

Welke e-mailadres(sen) wilt u gaan gebruiken? Vaak wordt info@uwdomeinnaam.nl gebruikt. Meerdere e-mailadressen? Geen probleem!

043WEB | Webdesign | Analyse | SEO | Optimalisatie | Maastricht

e-mailadres(sen) configureren

Het e-mailadres wordt voor u aangemaakt. Vervolgens ontvangt u de instellingen waarmee de e-mail kan worden ingesteld op bijv. Outlook of uw smartphone.

043WEB | Webdesign | Analyse | SEO | Optimalisatie | Maastricht

SPAM filter inrichten

Een SPAM filter is software dat spam en computervirussen probeert te herkennen en te verwijderen uit een e-mails. Helaas is 100% filtering nog niet mogelijk maar we doen ons best!

huisarts ceramique maastricht

cms installeren

We maken gebruik van een online Content Management Systeem. Met dit systeem maken en beheren we uw website. Indien gewenst kunt u zelf ook toegang krijgen tot het CMS voor het wijzigen van content.

template installeren

De template wordt geïnstalleerd via het CMS. Na deze installatie is de template te bekijken wanneer u naar uw website gaat. Indien gewenst plaatsen we een 'Under construction' melding.

https beveiliging activeren

Door het gebruik van HTTPS/SSL worden gegevens beveiligd, waardoor het voor een buitenstaander onmogelijk zou moeten zijn om te weten welke gegevens verstuurd worden. Een goed beveiligde website wordt beter gevonden in Google.

portfolio orange media

structuur en content aanleveren

Lever de structuur (welke pagina's?) en content (tekst, foto's en video's) per mail aan. TIP! Probeer 'zend-content' te vermijden. Schrijf tekst vanuit de gedachte 'waar zoekt mijn potentiële bezoeker op.'

portfolio taxpc

Zoekwoorden aanleveren

Denk goed na over de zoekwoorden die potentiële bezoekers zullen gebruiken. Mail ook deze zoekwoorden naar info@043web.nl. Voor een goede vindbaarheid zullen we hiermee rekening houden.

portfolio kinkindekabel 500

concept website opleveren

We plaatsen de aangeleverde structuur en content. Alles wordt naar wens aangepast. Na aanlevering van structuur en content kunt u rekenen op ongeveer 2 weken tot oplevering van concept website.

portfolio AGR medical

Concept reviewen

Bekijk uw website nog eens kritisch en verzamel alle aanpassingen. Probeer u hierbij te verplaatsen in de bezoeker.

portfolio Blackstock

Aanpassingen aanleveren

Lever alle aanpassingen, bij voorkeur in 1 keer, per mail aan. Onze tarieven en doorlooptijden zijn gebaseerd op één reviewronde.

portfolio heerenhof

Aanpassingen doorvoeren

Alle aangeleverde aanpassingen worden doorgevoerd en de laatste puntjes worden op de 'i' gezet.

portfolio partnerincoaching

SEO inrichten

We richten zoekmachine optimalisatie in voor een goede vindbaarheid. Hoe we dit precies doen, blijft een kunstje van de specialist...

portfolio JC Decor

Snelheid optimaliseren

Standaard zijn websites relatief traag. Door het inbouwen van verschillende technieken en het comprimeren van afbeeldingen, zorgen we voor een optimale snelheid.

portfolio notariskantoor heijnen

Google indexering aanvragen

Uw sitemap, lees inhoudsopgave, bieden we aan via Google WebmasterTools. Google zal vervolgens zorgen dat uw website in de zoekresultaten zal verschijnen.

portfolio gorissendeponti

Google Analytics toevoegen

Voor de websitestatistieken maken we gebruik van Google Analytics. Aangezien we Google Partner zijn, kunnen we gebruik maken van uitgebreide analysemogelijkheden.

portfolio imageproof

Dashboard inrichten

We hebben een dashboard ontworpen waarmee een website eigenaar op één pagina de belangrijkste resultaten kan zien. Kijk voor een voorbeeld op www.043dashboard.nl

portfolio seco

Website onderhouden

Internet verandert snel. Zonder onderhoud is een slechte werking gegarandeerd. We houden uw website up-to-date, controleren de website structureel en zorgen voor back-ups. Door het up to date houden blijft uw website veilig en goed werken.

LEES OOK EENS ONZE REVIEWS!

WhatsApp!