Webdesign Maastricht ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign & SEO uit Maastricht

Stichting Nao Vaore

Webdesign Maastricht ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign & SEO uit Maastricht

Stichting Nao Vaore

Over deze website

In de huidige tijd hebben mensen om tal van redenen financiële zorgen. In toenemende mate zien we mensen met uitkeringen, maar ook mensen met een bescheiden inkomen door tal van redenen bijvoorbeeld werkeloosheid, in de problemen komen. Vaak zien we dat deze mensen zich noodgedwongen van de samenleving afkeren omdat men niet kan participeren door geld problemen. Ook schaamte speelt daarbij een rol.

Het gevolg is een steeds grotere groep mensen in een isolement raken. Extra schrijnend is dat als er kinderen in zo’n gezin leven. Al vroeg raken ze gestigmatiseerd en voelen ze het verdriet van niet kunnen wat vriendjes kunnen. Het is uitermate zorgelijk dat momenteel zo’n 400.000 kinderen in Nederland onder de armoedegrens leven.

De Stichting Nao Väöre heeft geen enkel oordeel over de reden waarom mensen in de problemen zijn geraakt. De stichting probeert op bescheiden schaal te helpen. Daarbij wordt samengewerkt met met mensen die professioneel met deze mensen/gezinnen werken.

 

Bekijk ook eens

Villa Bandi

Lokale Helden Maastricht

Marketingdept

043WEB ☆ Webdesign Maastricht

We zijn gespecialiseerd in het maken van nieuwe websites en het optimaliseren van bestaande websites. Ruim 20 jaar geleden zijn we gestart als webdesign ondernemers in Maastricht. Intussen zijn we ruim 600 websites verder en zijn we uitgeroepen tot het beste webdesign bureau van Limburg. We houden niet van toeters en bellen maar maken het liefst functionele en moderne websites. Onze toverwoorden zijn hierbij ‘vindbaarheid’ en ‘persoonlijk contact’. Het uitgangspunt daarbij is dat een website een meetbaar toegevoegde waarde moet leveren. Zodoende zijn we ook officieel Partner van Google. Daarnaast vinden we een persoonlijke benadering belangrijk. Goed luisteren en dit vertalen in een website die bij de klant past. We gaan niet voor moeilijke processen, maar onze aanpak is “doe maar gewoon!”