Zoeken

Senza Massages

043WEB | Webdesign Maastricht | Analyse | SEO | Optimalisatie | Maastricht | Limburg

Over deze website

Senza Massages, gelegen in Maastricht is de specialist op het vlak van wellness – en holistische massages. Daarnaast kun je daar ook terecht voor een cursus “leren masseren” of massage arrangementen voor 2 personen.
.
De website was niet of nauwelijks te vinden via Google. Na uitvoerige SEO optimalisatie is de website niet alleen gebruiksvriendelijker en sneller maar staat de website van Senza Massages nu op de eerste pagina van Google wanneer gezocht wordt op “Massage Maastricht”.

..

043WEB ☆ WEBDESIGN MAASTRICHT
We zijn gespecialiseerd in het bouwen van nieuwe websites en het optimaliseren van bestaande sites. Ruim 15 jaar geleden zijn we gestart als webdesign ondernemers in Maastricht. Intussen zijn we ruim 500 websites verder en zijn we uitgeroepen tot het beste webdesign bureau van Limburg. We houden niet van toeters en bellen maar maken het liefst functionele en moderne websites. Onze toverwoorden zijn hierbij ‘vindbaarheid’ en ‘persoonlijk contact’. Het uitgangspunt daarbij is dat een website een meetbaar toegevoegde waarde moet leveren. Zodoende zijn we ook officieel Partner van Google. Daarnaast vinden we een persoonlijke benadering belangrijk. Goed luisteren en dit vertalen in een website die bij de klant past. We gaan niet voor moeilijke processen, maar onze aanpak is “doe maar gewoon!”

Datum
Categorie
SEO
Tags
Massage Maastricht, Senza Massages, SEO, seo maastricht, Webdesign, Webdesign Maastricht, website maken, website maken maastricht
ONZE KLANTEN BEOORDELEN ONS GEMIDDELD MET EEN 9,9!
WhatsApp!