Webdesign Maastricht ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign & SEO uit Maastricht

Restaurant Van De Kaart

Webdesign Maastricht ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign & SEO uit Maastricht

Restaurant Van De Kaart

Over deze website

Bij ons kun je 7 dagen per week terecht voor ontbijt, lunch, borrel & diner. Bij mooi weer is het aangenaam vertoeven op ons zonnig terras. Klassiekers zoals saté, zuurvlees en kabeljauw typeren onze kaart. Maar ook voor vegetarische gerechten en frisse salades kun je bij ons terecht. Kinderen mee? Ook van harte welkom. Frietjes met kroket, spaghetti of kipfilet. Wat gaat het worden….? Ondertussen zorgen wij voor de kleurplaat.

U hoort het al. Iedereen is welkom bij Van De Kaart. Ons interieur is hip en warm. Geel staat voor optimisme en energie, dat is wat wij willen uitstralen. Wij streven naar een plek waar jong en oud samenkomen om te genieten. Jupiler komt uit de tap. Gin-tonic met rode vruchten is onze specialiteit. Liefhebber van speciaal bieren? Check dan onze bierkaart. Bij een goede borrel hoort natuurlijk ook een hapje. Daar hebben wij bij Van De Kaart uiteraard ook aan gedacht. Ga jij voor de Van De Kaart plank? Of toch een portie tortilla’s? Neem alvast plaats en geniet!

 

Bekijk ook eens

Villa Bandi

Lokale Helden Maastricht

Marketingdept

043WEB ☆ Webdesign Maastricht

We zijn gespecialiseerd in het maken van nieuwe websites en het optimaliseren van bestaande websites. Ruim 20 jaar geleden zijn we gestart als webdesign ondernemers in Maastricht. Intussen zijn we ruim 600 websites verder en zijn we uitgeroepen tot het beste webdesign bureau van Limburg. We houden niet van toeters en bellen maar maken het liefst functionele en moderne websites. Onze toverwoorden zijn hierbij ‘vindbaarheid’ en ‘persoonlijk contact’. Het uitgangspunt daarbij is dat een website een meetbaar toegevoegde waarde moet leveren. Zodoende zijn we ook officieel Partner van Google. Daarnaast vinden we een persoonlijke benadering belangrijk. Goed luisteren en dit vertalen in een website die bij de klant past. We gaan niet voor moeilijke processen, maar onze aanpak is “doe maar gewoon!”