Zoeken

Partner in Coaching

043WEB | Webdesign Maastricht | Analyse | SEO | Optimalisatie | Maastricht | Limburg

Over deze website

“In mijn dienstverlening hanteer ik een resultaatgerichte aanpak met veel gevoel voor ‘tact‘ en gebaseerd op een grondige analyse. Leiderschap neemt in mijn leven een centrale rol in. Vanuit mijn visie beschikt ieder mens over mogelijkheden om het leiderschap in hem of haarzelf te (her)ontdekken. Een mooi ingrediënt om zelf je leven vorm te geven.
Leiderschap bestaat voor mij, naast zelf verantwoordelijkheid nemen, voor een belangrijk deel uit aansluiting vinden met de mensen om mij heen en van daaruit samen te bouwen aan gezamenlijke doelen.
Als professionele coach volg ik de NOBCO gedragsregels. Verder ben ik gecertificeerd DISC-Assessor en ben ik als zelfstandig en vakbekwaam trainer ingeschreven in het CRKBO-register.” (Jean Kosmann, uw partner in coaching)

..

043WEB ☆ WEBDESIGN MAASTRICHT
We zijn gespecialiseerd in het bouwen van nieuwe websites en het optimaliseren van bestaande sites. Ruim 15 jaar geleden zijn we gestart als webdesign ondernemers in Maastricht. Intussen zijn we ruim 500 websites verder en zijn we uitgeroepen tot het beste webdesign bureau van Limburg. We houden niet van toeters en bellen maar maken het liefst functionele en moderne websites. Onze toverwoorden zijn hierbij ‘vindbaarheid’ en ‘persoonlijk contact’. Het uitgangspunt daarbij is dat een website een meetbaar toegevoegde waarde moet leveren. Zodoende zijn we ook officieel Partner van Google. Daarnaast vinden we een persoonlijke benadering belangrijk. Goed luisteren en dit vertalen in een website die bij de klant past. We gaan niet voor moeilijke processen, maar onze aanpak is “doe maar gewoon!”

Datum
Categorie
SEO, Webdesign
Tags
SEO, seo maastricht, Webdesign, Webdesign Maastricht, website maken, website maken maastricht
ONZE KLANTEN BEOORDELEN ONS GEMIDDELD MET EEN 9,9!
WhatsApp!