Zoeken

MaastrichtRC | Maastricht University

043WEB | Webdesign Maastricht | Analyse | SEO | Optimalisatie | Maastricht | Limburg

Over deze website

UMIO verzorgt als onderdeel van de School of Business and Economics van Universiteit Maastricht de deeltijd Opleiding tot Registercontroller (Executive Master of Finance and Control).
.
De opleiding is gericht op verdieping en uitbreiding van actuele financieel-economische kennis die essentieel is voor (aankomende) controllers, financieel managers, consultants, interim financials en CFO’s. Deelnemers volgen deze opleiding op vrijdag, naast hun werk. Er wordt een sterk case-gerichte onderwijsmethode op postgraduate niveau gehanteerd waarbij de theorie wordt toegepast op concrete praktijkproblemen, soms ingebracht door deelnemers zelf. Het onderwijs is kleinschalig om maximaal te profiteren van elkaars inbreng en ervaring. Er is naast verdieping op diverse terreinen een Leadership Traject inclusief de mogelijkheid tot Personal Counseling.
.
De wetenschappelijk geaccrediteerd opleiding verleent de Master of Science graad ‘Executive Master of Finance and Control’ (EMFC). Afgestudeerden kunnen lid worden van de Vereniging van Registercontrollers (VRC) en zijn dan gerechtigd om ook de titel Registercontroller (RC) te voeren. Voorts zijn er diverse activiteiten op het gebied van permanente educatie. De opleiding voorziet daarmee in de huidige en toekomstige opleidingsbehoeften van financiële professionals en voorziet bovendien in een sterk netwerk.

..

043WEB ☆ WEBDESIGN MAASTRICHT
We zijn gespecialiseerd in het bouwen van nieuwe websites en het optimaliseren van bestaande sites. Ruim 15 jaar geleden zijn we gestart als webdesign ondernemers in Maastricht. Intussen zijn we ruim 500 websites verder en zijn we uitgeroepen tot het beste webdesign bureau van Limburg. We houden niet van toeters en bellen maar maken het liefst functionele en moderne websites. Onze toverwoorden zijn hierbij ‘vindbaarheid’ en ‘persoonlijk contact’. Het uitgangspunt daarbij is dat een website een meetbaar toegevoegde waarde moet leveren. Zodoende zijn we ook officieel Partner van Google. Daarnaast vinden we een persoonlijke benadering belangrijk. Goed luisteren en dit vertalen in een website die bij de klant past. We gaan niet voor moeilijke processen, maar onze aanpak is “doe maar gewoon!”

Datum
Categorie
SEO, Webdesign
Tags
nieuwe website, SEO, seo maastricht, Webdesign, Webdesign Maastricht, website maken, website maken maastricht
ONZE KLANTEN BEOORDELEN ONS GEMIDDELD MET EEN 9,9!
WhatsApp!