Webdesign Maastricht ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign & SEO uit Maastricht

Maastricht Events – Events Company

Webdesign Maastricht ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign & SEO uit Maastricht

Maastricht Events – Events Company

Over deze website

Maastricht Events / Events Company bedenkt, creëert en produceert bedrijfsuitjes en evenementen op maat voor de zakelijke markt. Sinds onze oprichting in 2005 hebben wij een stevige positie verworven, vanwege onze slagvaardige werkwijze, ons heldere aanbod en onze persoonlijke aanpak. Met jaarlijks zo’n 250 evenementen hebben we een ruime ervaring opgebouwd en kunnen we alles aan. Wij zijn preferred supplier van diverse toplocaties in ons werkgebied en treden op als lokale partner voor organisatiebureaus in Nederland, Duitsland en België.

Om de vertaalslag te kunnen maken van de onderliggende bedoeling van de klant naar een pakkende beleving hebben wij een mix van expertises tot onze beschikking. Maastricht Events / Events Company staat onder leiding van Camille Bosch. Zij werkt samen met een energiek team dat bestaat uit creatieve denkers en praktische doeners die allemaal besmet zijn met het evenementenvirus. Daarnaast hebben wij  een vast bestand van gidsen die door onszelf zijn opgeleid en getraind. Samen bouwen we aan mooie belevingen voor onze klanten.

 

Bekijk ook eens

Villa Bandi

Lokale Helden Maastricht

Marketingdept

043WEB ☆ Webdesign Maastricht

We zijn gespecialiseerd in het maken van nieuwe websites en het optimaliseren van bestaande websites. Ruim 20 jaar geleden zijn we gestart als webdesign ondernemers in Maastricht. Intussen zijn we ruim 600 websites verder en zijn we uitgeroepen tot het beste webdesign bureau van Limburg. We houden niet van toeters en bellen maar maken het liefst functionele en moderne websites. Onze toverwoorden zijn hierbij ‘vindbaarheid’ en ‘persoonlijk contact’. Het uitgangspunt daarbij is dat een website een meetbaar toegevoegde waarde moet leveren. Zodoende zijn we ook officieel Partner van Google. Daarnaast vinden we een persoonlijke benadering belangrijk. Goed luisteren en dit vertalen in een website die bij de klant past. We gaan niet voor moeilijke processen, maar onze aanpak is “doe maar gewoon!”