Zoeken

IJff restauratie

ijff SCHILDERIJEN RESTAURATIE

Over deze website

Vernisafname, scheuren hechten, gaatjes vullen, retoucheren en vernissen; dit zijn enkele voorbeelden van de werkzaamheden die Jasja verricht tijdens een schilderij restauratie, afhankelijk van wat er nodig is bij het betreffende schilderij.

Het schilderij wordt onderzocht met de microscoop, zodat alles goed in kaart kan worden gebracht. Zij werkt zoveel mogelijk terughoudend, dat houdt in dat zij probeert de structuur en opbouw van het schilderij zo veel mogelijk intact te houden.

Ook zijn er conserverende werkzaamheden die worden uitgevoerd; bijvoorbeeld het aanbrengen van een achterkant-bescherming bij een doek zodat het beter is beschermd tegen stoten, stof en tegen plotselinge veranderingen in luchtdruk en luchtvochtigheid.

..

043WEB ☆ WEBDESIGN MAASTRICHT
We zijn gespecialiseerd in het bouwen van nieuwe websites en het optimaliseren van bestaande sites. Ruim 15 jaar geleden zijn we gestart als webdesign ondernemers in Maastricht. Intussen zijn we ruim 500 websites verder en zijn we uitgeroepen tot het beste webdesign bureau van Limburg. We houden niet van toeters en bellen maar maken het liefst functionele en moderne websites. Onze toverwoorden zijn hierbij ‘vindbaarheid’ en ‘persoonlijk contact’. Het uitgangspunt daarbij is dat een website een meetbaar toegevoegde waarde moet leveren. Zodoende zijn we ook officieel Partner van Google. Daarnaast vinden we een persoonlijke benadering belangrijk. Goed luisteren en dit vertalen in een website die bij de klant past. We gaan niet voor moeilijke processen, maar onze aanpak is “doe maar gewoon!”

Datum
Categorie
SEO, Webdesign
Tags
nieuwe website, SEO, seo maastricht, Webdesign, Webdesign Maastricht, website maken, website maken maastricht
ONZE KLANTEN BEOORDELEN ONS GEMIDDELD MET EEN 9,9!
WhatsApp!