Zoeken

Bunde Medisch Centrum

043WEB | Webdesign Maastricht | Analyse | SEO | Optimalisatie | Maastricht | Limburg

Over deze website

Bunde Medisch Centrum is uw vertrouwde dorpspraktijk in een modern jasje.
.
Vanuit een ruim opgezet, sfeervol pand bieden wij al jaren deskundige huisartsenzorg dichtbij huis door een vast team van vertrouwde gezichten, in nauwe samenwerking met andere zorgpartners in de regio. 
U kunt van ons als huisarts persoonlijke, betrokken en servicegerichte hulpverlening verwachten met een uitstekende toegankelijkheid. Wij vinden het belangrijk om een brede, integrale kijk op uw gezondheid te hanteren, waarbij wij werken vanuit het concept Positieve Gezondheid.
.
Onze praktijk is HaZo24 gecertificeerd, een keurmerk voor het leveren van deskundige zorg met oog voor kwaliteit, innovatie en doelmatige zorg. Als een van de Pluspraktijken in de regio leveren wij ‘Huisartsenzorg met een Plus’, waarbij wij ons inzetten voor het bewerkstelligen van duurzame en toekomstbestendige huisartsenzorg. 
.
043WEB ☆ WEBDESIGN MAASTRICHT
We zijn gespecialiseerd in het bouwen van nieuwe websites en het optimaliseren van bestaande sites. Ruim 15 jaar geleden zijn we gestart als webdesign ondernemers in Maastricht. Intussen zijn we ruim 500 websites verder en zijn we uitgeroepen tot het beste webdesign bureau van Limburg. We houden niet van toeters en bellen maar maken het liefst functionele en moderne websites. Onze toverwoorden zijn hierbij ‘vindbaarheid’ en ‘persoonlijk contact’. Het uitgangspunt daarbij is dat een website een meetbaar toegevoegde waarde moet leveren. Zodoende zijn we ook officieel Partner van Google. Daarnaast vinden we een persoonlijke benadering belangrijk. Goed luisteren en dit vertalen in een website die bij de klant past. We gaan niet voor moeilijke processen, maar onze aanpak is “doe maar gewoon!”

Datum
Categorie
SEA
Tags
nieuwe website, SEO, seo maastricht, Webdesign, Webdesign Maastricht, website maken, website maken maastricht
ONZE KLANTEN BEOORDELEN ONS GEMIDDELD MET EEN 9,9!
WhatsApp!