Webdesign Maastricht ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign & SEO uit Maastricht

Partner van Leadinfo

Begin dit jaar werden we door Leadinfo gevraagd om partner te worden. Na enkele weken zelf te testen met deze software, zijn we officieel partner geworden. Waarom? Lees dan verder.

Wat is leadinfo?
Leadinfo is unieke leadgeneratie software. Huh, leadgeneratie software? Leadgeneratie software herkent de bedrijven die je website bezoeken door het IP adres te koppelen aan een uniek samengestelde database. Vervolgens toont Leadinfo op een overzichtelijke manier bedrijfsgegevens, email-adressen en LinkedIn profielen. Zo heb je alle informatie die je nodig hebt om het eerste contact te leggen, allemaal vanuit één overzichtelijk dashboard. Zo weet je niet alleen aantallen, zoals we gewend zijn vanuit Google Analytics. Nu weten we ook wie er op onze website is geweest, eindelijk! En voor de kritische lezers onder ons, je zou het haast niet geloven, dit is helemaal AVG-proof.

BigBrother anno 2022
Een van de leuke functies is de BigBrother functie. Je ziet precies hoe bezoekers op de website zijn gekomen, welke pagina’s ze hebben bekeken en waar ze op hebben geklikt. Zelfs iedere muis – of scroll beweging is terug te zien. Heel leerzaam! Onderstaand filmpje geeft een voorbeeld van een bezoeker van onze eigen website. Helaas heeft deze bezoeker geen contact opgenomen. Gelukkig weten we wel welk bedrijf het was.. Ps. jij wordt nu dus ook opgenomen.

Waarom zijn we partner geworden?
043WEB staat voor succesvolle websites. Dat begint aan de ene kant met een goede vindbaarheid, voldoende websitebezoekers en een mooie website. Aan de andere kant willen we onze klanten ook helpen om het maximale uit deze websitebezoekers te halen. Hier past Leadinfo wat ons betreft perfect bij. 

Graag ook eens 2 weken helemaal gratis testen met Leadinfo? Of een interactieve demo? Neem dan contact met ons op!

043WEB ☆ Webdesign Maastricht
We zijn gespecialiseerd in het maken van nieuwe websites en het optimaliseren van bestaande websites. Ruim 15 jaar geleden zijn we gestart als webdesign specialisten in Maastricht. Intussen zijn we ruim 500 websites verder en zijn we uitgeroepen tot het beste webdesign bureau van Limburg. We houden niet van toeters en bellen maar maken het liefst functionele en moderne websites. Onze toverwoorden zijn hierbij ‘vindbaarheid’ en ‘persoonlijk contact’. Het uitgangspunt daarbij is dat een website een meetbaar toegevoegde waarde moet leveren. Zodoende zijn we ook officieel Partner van Google. Daarnaast vinden we een persoonlijke benadering belangrijk. Goed luisteren en dit vertalen in een website die bij de klant past. We gaan niet voor moeilijke processen, maar onze aanpak is “doe maar gewoon!”