Optimalisatie

Goed online gevonden worden

Wekelijks kloppen klanten bij ons aan met een website die niet functioneert zoals verwacht. Vaak omdat de website nauwelijks gevonden wordt of omdat het rendement veel lager is dan verwacht. Natuurlijk kunnen we hier iets aan doen!
.
Hoe goed scoort uw website in Google? 
U zoekt vast wel eens iets op via Google. Wat is dan voor u het belangrijkst aan deze resultaten? Juist! Relevantie en actualiteit zijn het allerbelangrijkst. Zoekresultaten die niks met uw zoekwoord te maken hebben of gedateerd zijn, zijn niet interessant. Als u zich dit realiseert, snapt u ook waarom er relevante en actuele content op uw website moet staan en dat u deze content regelmatig moet updaten.
.

Hoeveel omzet verdient u door uw website?

seo optimalisatie

SEO – Google optimalisatie

Hoger in Google!

De volgorde in Google is voornamelijk gebaseerd op de volgende variabelen:
★    Content, actualiteit en relevantie
★    Titel, meta, headings, alt’s
   Links, Social Media
   (Mobiele) gebruiksvriendelijkheid
   Snelheid van de website
Op basis van een grondige SEO analyse, wordt uw website geoptimaliseerd voor Google.

google adwords

SEA – Google Ads

Nog meer bezoekers!

Wilt u uw website tijdelijk een boost geven? Adverteer dan via Google Ads! Krijg meer website bezoekers en meer klanten. Een goede advertentie campagne kan veel website bezoekers en veel omzet opleveren. Als u verzekerd wilt zijn van meer klanten, is adverteren via Google Ads een goede keuze. Bekijk ook eens onze Google Ads pakketten en krijg snel meer bezoekers en wellicht ook meer omzet!

a/b testen

A/B Testen

Meer conversie

Wist u dat een kleine aanpassing al meer conversie kan opleveren? Maak eens een knop een andere kleur of wijzig een stukje tekst en test wat het effect is!
A/B testen is het onderzoek waarbij we bezoekers 2 varianten aanbieden en dan het effect gaan meten. Op basis van de resultaten van dit onderzoek passen we de website aan, met als doel een website met maximale conversie.

Inzicht in de SEO score van uw website? Klik hier voor een gratis SEO rapport!

Meer omzet uit uw website?

Ziet u internet als een risico voor uw bedrijfsvoering of vraagt u zich af hoe u met internet meer omzet kunt behalen? Heeft u al eens gedacht aan een webshop? Kent u de toegevoegde waarde van Social Media voor uw bedrijf? Op dit vlak adviseren wij bedrijven en helpen hun online strategie te bepalen. Neem geheel vrijblijvend contact op en laten we de mogelijkheden eens bespreken!
.
Wist u dat we gecertificeerd Google partner en officieel SEO expert zijn? Hoger in de zoekmachines komen, is niet moeilijk. Graag helpen wij u! Hoge kwaliteit voor een lage prijs met persoonlijk contact is voor ons de basis. Lees ook eens onze reviews om u een beeld te vormen van de kwaliteit van onze dienstverlening.
.
google partnerseo expert

Call Now Button
WhatsApp!