Online Marketing Maastricht

Online Marketing Maastricht

Wekelijks kloppen klanten bij ons aan met een website die niet functioneert zoals verwacht. Vaak omdat de website nauwelijks gevonden wordt of omdat het rendement veel lager is dan verwacht. Natuurlijk kunnen we hier iets aan doen!
.
Hoe goed scoort uw website in Google? Een website maken is het begin maar verwacht niet dat de bezoekers dan vanzelf komen! SEO is de term die staat voor zoekmachine optimalisatie. Onderschat dit niet! 

.|
U zoekt vast wel eens iets op via Google. Wat is dan voor u het belangrijkst aan deze resultaten? Juist! Relevantie en actualiteit zijn het allerbelangrijkst. Zoekresultaten die niks met uw zoekwoord te maken hebben of gedateerd zijn, zijn niet interessant. Als u zich dit realiseert, snapt u ook waarom er relevante en actuele content op uw website moet staan en dat u deze content regelmatig moet updaten.
.

Hoeveel bezoekers heeft uw website?

icon seo

SEO – Google optimalisatie

Hoger in Google!

De volgorde in Google is grotendeels gebaseerd op de volgende variabelen:
★    Content, actualiteit en relevantie
★    Titel, meta, headings, alt’s
   Links, Social Media
   (Mobiele) gebruiksvriendelijkheid
   Snelheid van de website

icon adverteren

Online adverteren

Nog meer bezoekers!

Wilt u uw website tijdelijk een boost geven? Adverteer dan via Google Adwords of Facebook, krijg meer bezoekers op uw website en krijg meer klanten. Een goede advertentiecampagne kan veel bezoekers en veel omzet opleveren. Denk al eens na over de zoekwoorden die uw potentiële klanten gebruiken.
Samen een effectieve Google Adwords campagne opzetten? Geen probleem!

Inzicht in de SEO score van uw website? Klik hier voor een gratis SEO rapport!

Meer omzet uit uw website?

Ziet u internet als een risico voor uw bedrijfsvoering of vraagt u zich af hoe u met internet meer omzet kunt behalen? Heeft u al eens gedacht aan een webshop? Kent u de toegevoegde waarde van Social Media voor uw bedrijf? Op dit vlak adviseren wij bedrijven en helpen hun online strategie te bepalen. Neem geheel vrijblijvend contact op en laten we de mogelijkheden eens bespreken!
.
Wist u dat we gecertificeerd Google partner en officieel SEO expert zijn? Hoger in de zoekmachines komen, is niet moeilijk. Graag helpen wij u! Hoge kwaliteit voor een lage prijs met persoonlijk contact is voor ons de basis. Lees ook eens onze reviews om u een beeld te vormen van de kwaliteit van onze dienstverlening.
.
google partnerseo expert

WhatsApp!