Zoeken
 

Microsoft O365

Microsoft Office 365

Wist u dat 043WEB uit Maastricht ook Officieel Microsoft Partner is? Naast het bouwen en optimaliseren van websites, bieden wij ook Microsoft Office 365 Diensten. Denk hierbij aan Microsoft Outlook, OneDrive, SharePoint, Excel, Word, Powerpoint en nog veel meer. 

Wat is Microsoft Office 365?

Microsoft Office 365 is de nieuwe vorm van Microsoft Office, ook wel O365 genoemd. Het bevat nog steeds de vertrouwde programma’s zoals Word, Excel, Outlook en PowerPoint, maar biedt veel meer. Er zijn meer online functionaliteiten waardoor je volledig in een browser kunt werken en installeren van programma’s zelfs overbodig wordt. De online omgeving van Office 365 biedt ook veel meer applicaties. Hiernaast bieden bepaalde pakketten ook e-mailboxen aan.
.
Microsoft Office 365 is de nieuwe licentievorm van Microsoft Office. Waar je voorheen vaak één keer in de paar jaar een nieuwe licentie kocht voor Microsoft Office, neem je via Office 365 een abonnement af. Zo ben je automatisch in het bezit van de laatste versies. Het abonnement kan zowel maandelijks als jaarlijks worden afgenomen.

Voordelen van Microsoft Office 365?

☆  Geen investeringen meer. Office 365 betreft een abonnement.
  Je kunt overal werken. De applicaties Office 365 kunnen overal worden gestart via een internetbrowser.
  5 installaties per gebruiker. Met Office 365 kun je de applicaties installeren op 5 apparaten.
  Veiligheid. Microsoft Office 365 is super goed beveiligd.
☆  Complete suite aan applicaties. Denk aan Outlook, Word, Excel en PowerPoint en nog veel meer.

Ook voor Microsoft O365 komt u naar 043WEB!
Bekijk ook eens hoe onze klanten ons beoordelen!

Office 365 Business Premium

€ 10,50 per gebruiker/maand
Office Apps (Online & Offline):
office365 Maastricht

Het meest geschikt voor bedrijven die zakelijke e-mail, Office-apps en andere zakelijke services nodig hebben op pc, Mac of mobiel.

Office 365 Business Essentials

€ 4,20 per gebruiker/maand
Office Apps (Alleen Online):
office365 Maastricht

Het meest geschikt voor bedrijven die zakelijke e-mail en andere zakelijke services nodig hebben op pc, Mac of mobiel. Bevat geen bureaubladversies van Office-apps.

Microsoft Office 365 implementatie

043WEB is Microsoft Partner met Microsoft Certified personeel. 043WEB ondersteunt organisaties bij de implementatie, de uitrol en het beheer van Office 365. Samen bepalen we wat uw organisatie nodig heeft en helpen u bij een succesvolle inrichting van uw Microsoft abonnement. Microsoft O365? 043WEB!

Ook geïnteresseerd in O365? Neem dan contact met ons op!

WhatsApp!