Webdesign Maastricht ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign & SEO uit Maastricht

Maastricht University | iEMFC

Webdesign Maastricht ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign & SEO uit Maastricht

Maastricht University | iEMFC

Over deze website

Als onderdeel van de Universiteit Maastricht organiseert UMIO het unieke internationale deeltijdprogramma Executive Master of Finance and Control (iEMFC).

Het doel van het programma is het verdiepen en uitbreiden van actuele financieel-economische kennis die essentieel is voor (toekomstige) controllers, financieel managers, consultants, interim financials en natuurlijk CFO’s. Deelnemers nemen naast hun werk deel aan deze deeltijdopleiding. Op postacademisch niveau wordt een sterk casusgerichte onderwijsmethode gehanteerd, waarbij de theorie wordt toegepast op concrete praktijkproblemen, soms door de studenten zelf ingebracht. Het onderwijs is kleinschalig om maximaal te kunnen profiteren van elkaars inbreng en ervaring.

Bekijk ook eens

043WEB ☆ Webdesign Maastricht

We zijn gespecialiseerd in het maken van nieuwe websites en het optimaliseren van bestaande websites. Ruim 15 jaar geleden zijn we gestart als webdesign ondernemers in Maastricht. Intussen zijn we ruim 500 websites verder en zijn we uitgeroepen tot het beste webdesign bureau van Limburg. We houden niet van toeters en bellen maar maken het liefst functionele en moderne websites. Onze toverwoorden zijn hierbij ‘vindbaarheid’ en ‘persoonlijk contact’. Het uitgangspunt daarbij is dat een website een meetbaar toegevoegde waarde moet leveren. Zodoende zijn we ook officieel Partner van Google. Daarnaast vinden we een persoonlijke benadering belangrijk. Goed luisteren en dit vertalen in een website die bij de klant past. We gaan niet voor moeilijke processen, maar onze aanpak is “doe maar gewoon!”