Webdesign Maastricht ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign & SEO uit Maastricht

Jour de Fête

Webdesign Maastricht ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign & SEO uit Maastricht

Jour de Fête

Over deze website

Bourgondisch toeven op een van de meest markante pleinen des lands: de Markt in Maastricht. Welkom bij Jour de Fête, een ongedwongen bistro-bar waar het beste uit de Franse keuken en Limburgse smaken samenkomen voor ultiem genot. In het glas en op het bord. Met een iconisch uitzicht en vrijwel de hele dag de zon op je gezicht, of binnen in onze knusse bistro.

Op de bistro-kaart van Jour de Fête vind je voor ieder wat wils. Van ontbijt tot late night snacks, van ultiem comfort food tot de luxere gerechten en alles ertussenin. Wat je ook kiest, één ding weet je zeker: alle gerechten op onze kaart zijn door de chef met zorg samengesteld om de honger van een echte Bourgondiër te stillen. Met de Franse keuken als basis en typische lokale smaken voor een uitvoering waar je je vingers bij kunt (en mag!) aflikken.

Een hapje eten mag, maar moet niet. Onze barkaart staat boordevol met verfrissende of juist warme dranken voor elk moment van de dag. Van ‘gewoon’ een kopje koffie tot een flat white, een goed glas wijn of een vers getapt (speciaal)biertje, een verfrissende Apérol spritz of een met liefde geshakete EsMa en veel meer. Jour de Fête heeft alles om de goed dag te beginnen of juist af te sluiten, bij te komen van het shoppen of gewoon even van de zon, het uitzicht en de gezelligheid te genieten. En indien gewenst serveren we daar, tot sluit, de nodig bar bites bij.

Bekijk ook eens

043WEB ☆ Webdesign Maastricht

We zijn gespecialiseerd in het maken van nieuwe websites en het optimaliseren van bestaande websites. Ruim 15 jaar geleden zijn we gestart als webdesign ondernemers in Maastricht. Intussen zijn we ruim 500 websites verder en zijn we uitgeroepen tot het beste webdesign bureau van Limburg. We houden niet van toeters en bellen maar maken het liefst functionele en moderne websites. Onze toverwoorden zijn hierbij ‘vindbaarheid’ en ‘persoonlijk contact’. Het uitgangspunt daarbij is dat een website een meetbaar toegevoegde waarde moet leveren. Zodoende zijn we ook officieel Partner van Google. Daarnaast vinden we een persoonlijke benadering belangrijk. Goed luisteren en dit vertalen in een website die bij de klant past. We gaan niet voor moeilijke processen, maar onze aanpak is “doe maar gewoon!”