★ 043WEB ★ | Gratis naar Max Verstappen?
Beleef een geweldige dag bij de vrije training van de Formule 1 Grand Prix op het Circuit van Spa-Francorchamps en zie Max Verstappen en alle andere coureurs in actie.
Max Verstappen, omdenken, 043denken, website, webdesing, korting, kortingscode, kortingscode, voucher, vouchercode, vouchercodes, actie, actiecode, actiecodes, aanbieding, aanbiedingscode
18228
post-template-default,single,single-post,postid-18228,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Gratis naar Max?

Gratis naar Max?

Van een zakenrelatie kregen wij 2 tickets voor de Formule 1 training in Spa-Francorchamps..

Like onze Facebook pagina en maak kans op deze 2 tickets ter waarde van € 110,00!
.
gratis naar max verstappen

Beleef een geweldige dag, samen met een vriend of vriendin, bij de vrije training van de Formule 1 Grand Prix op het Circuit van Spa-Francorchamps op vrijdag 28 augustus 2017 en zie Max Verstappen en alle andere coureurs in actie.

Grijp nu je kans om de spanning en sensatie van de Formule 1 Grand Prix van dichtbij mee te maken! Jij krijgt een bronzen staankaart voor de vrije training op 25 augustus op het Circuit van Spa-Francorchamps.

Je zult alle grote Formule 1-namen voorbij zien komen waaronder natuurlijk onze Max! Spa-Francorchamps is het langste circuit op de Formule 1-kalender. Met jouw ticket kun je maar liefst 60% van het circuit belopen, je krijgt een kaarthouder, keycord, plattegrond en programma, je hoeft dus werkelijk niks te missen!

Datum: 25 augustus 2017
Adres: Route du Circuit 55, 4960 Malmedy, België

gratis naar max verstappen gratis naar max verstappen gratis naar max verstappen

De winnaar wordt begin augustus bekend gemaakt.