Zoeken
 

Enquêtes

Inzicht in tevredenheid, de basis van uw succes!

Hoe tevreden zijn uw klanten? En uw medewerkers? Hoe tevreden bent u zelf over uw medewerkers? Meten is weten! Online enquêtes bieden u het inzicht dat u nodig heeft voor een succesvolle bedrijfsvoering.

Uw bedrijfsvoering optimaliseren met enquêtes

Van feedback over producten en diensten tot aan het meten van de tevredenheid van uw medewerkers, online enquêtes bieden het inzicht dat u nodig heeft om betere beslissingen te nemen. Een klanttevredenheidsenquête helpt u precies vast te stellen wat uw klanten bevalt en niet bevalt. Wat vindt de gemiddelde klant bijvoorbeeld van uw prijzen? Wat is de behoefte van de klant? Hoe zou de klant behandeld willen worden? Welke producten of diensten zouden voor de klant van toegevoegde waarde zijn? Vaak brengen klanten problemen aan het licht die anders onopgemerkt zouden zijn gebleven.

hoetevreden
hoetevreden

Hoe tevreden zijn uw klanten? Verhoog de tevredenheid!

De stem van de klant is waardevol voor elke organisatie. Wat zij te zeggen hebben kan het verschil betekenen tussen een geslaagd of een teleurstellend jaar. Luister naar de mening van uw klanten over uw producten, klantenservice, merkbekendheid en kwaliteit van uw website.
.
Als u hoort van uw klanten wat hun ervaringen met uw bedrijf of organisatie zijn, zult u in een veel betere positie verkeren om de beste producten en een perfecte klantenservice te bieden die hen de komende jaren tot trouwe klanten zullen maken. Staat u op het punt iets te veranderen in uw organisatie en bent u op zoek naar een business case? De behoefte van uw klant is ook hierbij vaak de basis.

Hoe tevreden zijn uw medewerkers?

Iedere medewerker heeft een stem, maar die wordt vaak niet gehoord. Als uw mensen zich ondergewaardeerd of over het hoofd gezien voelen, zullen zij elders op zoek gaan naar kansen. Verwerf inzicht van uw gewaardeerde medewerkers en luister naar hun mening wanneer we een tevredenheidsenquête onder medewerkers uitvoeren. De resultaten van een personeelsenquête geven u het inzicht dat u nodig heeft om personeelsverloop te vermijden en een productieve werkomgeving te creëren, of het nu gaat om het eten dat u serveert in het bedrijfsrestaurant, de aangeboden arbeidsvoorwaarden of uw leiderschap.
.
Ook voor het opstellen van een online enquête kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen!
.

hoetevreden
WhatsApp!