Webdesign Maastricht ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign & SEO uit Maastricht

Die’net

Webdesign Maastricht ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign & SEO uit Maastricht

Die’net

Over deze website

Die’net is een samenwerkingsverband van eerstelijns diëtisten in Maastricht en Heuvelland. De bij Die’net aangesloten diëtisten bieden uniforme, kwalitatief hoogwaardige, diëtistische en preventieve zorg voor de inwoners van Maastricht en Heuvelland. Die’net is het regionale aanspreekpunt op het gebied van diëtetiek voor partners binnen en buiten de zorg.

Die’net participeert binnen relevante projecten en multidisciplinaire ketenzorg programma’s voor chronisch zieken zoals Diabetes, COPD en vasculair risico management.

Bekijk ook eens

043WEB ☆ Webdesign Maastricht

We zijn gespecialiseerd in het maken van nieuwe websites en het optimaliseren van bestaande websites. Ruim 15 jaar geleden zijn we gestart als webdesign ondernemers in Maastricht. Intussen zijn we ruim 500 websites verder en zijn we uitgeroepen tot het beste webdesign bureau van Limburg. We houden niet van toeters en bellen maar maken het liefst functionele en moderne websites. Onze toverwoorden zijn hierbij ‘vindbaarheid’ en ‘persoonlijk contact’. Het uitgangspunt daarbij is dat een website een meetbaar toegevoegde waarde moet leveren. Zodoende zijn we ook officieel Partner van Google. Daarnaast vinden we een persoonlijke benadering belangrijk. Goed luisteren en dit vertalen in een website die bij de klant past. We gaan niet voor moeilijke processen, maar onze aanpak is “doe maar gewoon!”