Analyse

Begin met inzicht in uw eigen website!

Het valt ons op hoe weinig website eigenaren echt weten hoe goed hun website presteert. Sommige eigenaren weten het aantal bezoekers maar veel verder komen de meeste niet. Een goed functionerende website is voor veel bedrijven steeds meer van levensbelang. Des te belangrijker is dit inzicht!
.
Wist u dat ruim 90% van de website eigenaren Google Analytics gebruikt? Nou ja “gebruikt”, ze hebben de beschikking over deze tool. We zien slechts enkelen dit echt gebruiken. Er staat gewoon te veel informatie in en de cijfers zijn moeilijk te interpreteren. Voor hen die dit ook vinden, maakten we een “One Page Dashboard”. Oftewel alle informatie die je nodig hebt, overzichtelijk op één pagina.

Hoeveel bezoekers heeft uw website?

analyse

Bezoekers Analyse

Meten is weten!

Hoeveel bezoekers heeft uw website? Hoe lang blijven zij? Op welk device? Waarom verlaten zij de website? Meten is weten! Google Analytics is dé tool die u antwoord geeft op deze vragen.
.
Wilt u uw huidige website verbeteren? Begin met inzicht in de huidige situatie! Wij zijn officieel Google Partner en helpen u graag!

dashboard

Dashboard

Inzicht in trends

Wilt u het bezoekersgedrag monitoren en heeft u zelf geen kennis van Google Analytics, geen probleem! Voor diverse bedrijven maken wij rapportages in de vorm van een online dashboard. Een dashboard geeft u overzichtelijk inzicht in de belangrijkste kpi’s van uw website. Ook bij het analyseren van deze informatie en optimaliseren van uw website, kunt u op ons rekenen!

seo analyse

SEO Analyse

Waar staat u in Google?

Hoe goed scoort uw website in Google? Het maken van een website is het begin maar verwacht niet dat de bezoekers dan vanzelf komen! SEO is de term die staat voor zoekmachine optimalisatie. Onderschat dit zeker niet! Wij zijn gecertificeerd SEO Expert en Google Partner. Graag vertellen wij u waarom u wel of niet goed gevonden wordt op basis van de Google algoritmen.

Kunnen we u ook helpen? Neem dan contact met ons op.

Call Now Button
WhatsApp!